‘Moeten we echt naar die opening Vince? Ik blijf liever in bed liggen met jou dan weer met iedereen een oppervlakkig gesprekje aangaan’. Loom gooit hij zijn benen over de rand van het bed, de wekker nog een tik gevend. ‘We hebben een uitnodiging ontvangen, hij heeft nog speciaal gebeld om te horen of we kwamen, we kunnen er echt niet onderuit. Ik weet ook wel wat ik liever doe!’ Vince verdwijnt naar de badkamer en ze hoort het water al kletteren op de stenen vloer. Met een diepe zucht staat ook Heleen op en slentert naar haar inloopkast. Een strak zwart leren rok, witte zijden blouse, kousen en bh. Met een grijns gooit ze haar bh terug en pakt haar leren bh en hoge pumps, ze loopt naar de kast vol met bdsm spullen, pakt een buttplug en glijmiddel. Vince is zich al aan het afdrogen en staart naar de buttplug die ze voor hem houdt. ‘Dat meen je niet, we gaan naar cliënten, naar een opening, dan kan ik toch niet met dat ding in lopen’. Het duivels lachje op haar gezicht vertelt hem dat ze het wel degelijk meent. Ze draait lachend de kraan van de douche open en stapt onder de warme stralen.

Het is er druk, de burgemeester gaat het lintje doorknippen, vrouwen met hoedjes, mannen in mooie maatpakken, de catering draait overuren. Heleen en Vince staan bij de bar en bekijken het wat van afstand. ‘Zit hij er nog lekker in’, schaapachtig kijkt ze omhoog in de grijsblauwe ogen van Vince. Haar hand glijdt onder zijn colbert naar beneden en oefent druk uit op de buttplug. Hij sluit even zijn ogen, knikt bevestigend en aait zachtjes over haar achterwerk. Ze draait zich naar hem toe en kust hem teder op zijn mond. Ze voelt een erectie in zijn broek wanneer ze dicht tegen hem aan staat. Ruw worden ze gestoord; ‘Ik zoek je de hele tijd al, man! Jij als bouwer en de burgemeester moeten het lintje doorknippen. Daarom wilde ik ook zo graag dat jullie kwamen, het betekent heel veel voor mij!’ Heleen schiet in de lach, Vince kijkt hem onthutst aan en mompelt iets onverstaanbaars. De klant verontschuldigt zich bij Heleen en trekt Vince mee naar het podium. Heleen heft lachend haar glas naar Vince, als hun ogen elkaar kruisen. De plechtigheid vindt plaats, Vince houdt zelfverzekerd een speech over de bouw en voegt zich daarna weer rap bij Heleen. Een uurtje later vertrekken ze richting huis.

‘Jammer dat ik die buttplug met afstandsbediening niet aan je heb gegeven vanochtend, dat was pas echt leuk geweest. Ik had echt op het knopje gedrukt terwijl jij daar op het podium stond’. Grinnikend kijkt ze naar zijn profiel, het stuur houdt hij stevig vast, de andere hand strijkt over haar leren rok. ‘Ik had het nu ook niet zo ruim hoor, door de schrik was mijn erectie gelukkig even weg maar die plug voelde ik des te meer’. Ze wrijft over zijn kruis en voelt zijn stijve door de pantalon. Traag trekt ze zijn rits omlaag, maakt zijn riem en knoop los, zijn kloppend lid springt bevrijdend uit zijn broek.

Vince stuurt de auto een bospad op en parkeert hem naast een rij bomen op een afgelegen plekje. De stoel gaat helemaal naar achter en Heleen klimt bij hem op schoot. Ze knoopt zijn blouse los en gooit die op de achterbank. Hij wurmt zich onhandig uit zijn broek en schoenen die ook op de achterbank belanden. Al kussend en elkaar aftastend gaat ook de blouse van Heleen naar de achterbank.

De ramen van de auto zijn beslagen. De nevel trekt langzaam door de bomen het pad over waar ze geparkeerd staan. De regen tikt zachtjes op het dak en voorruit. Straatlantaarns staan hier niet, de duisternis valt als een warme deken over de auto. Het enige geluid wat Heleen hoort is het zware ademen van Vince.

Ze trekt haar rokje hoger en laat zich over zijn lul glijden. Zijn handen gaan via haar leren bh naar haar heupen en helpen haar om het ritme te zoeken. Plots horen ze een tak nabij de auto kraken. Stil kijken ze elkaar aan, krak, weer dat geluid en stemmen.

Heleen bedenkt zich geen moment rolt zo haar eigen stoel in, haar rokje naar beneden trekkend. Vince draait de sleutel in het contact om en gooit de auto in de achteruit. De koplampen schijnen naar iets wat op menselijke schimmen lijkt. De blower staat op zijn hoogst. Vince opent alle zijramen, zodat het meeste condens verdwijnt. Snel rijden ze het bospad af, richting de doorgaande weg. Zweet parelt over hun gezichten als Heleen in lachen uitbarst. ‘Zit je zomaar naakt een auto te besturen, hoe voelt dat?’ De adrenaline giert door hun lijf. Plots ziet Heleen blauwe zwaailichten en een agent midden op straat staan.

‘Shit, alcoholcontrole’.

Laat een reactie achter

Minimum 4 characters

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.