Ik heb de eer om samen met Heleen (mijn meesteres) te mogen shoppen. We lopen door de drukke winkelstraat en overal zie ik grote borden met ‘uitverkoop’ hangen.

Geliefden lopen hand in hand, kinderen smullen van hun ijsjes en hangjongeren doen hun best om zo stoer mogelijk over te komen.

Samen lopen we een grote fetish winkel binnen. Met een opgewonden gevoel loop ik achter haar aan richting de jassen en broeken.

Terwijl ik erover fantaseer hoe het zou zijn om de kleding te mogen keuren die Heleen gaat passen in het pashokje, voel ik mezelf warm worden.

Het is een opwindend vooruitzicht en ik merk aan haar dat ze mijn gedachten kan lezen. Ze kijkt naar me om en glimlacht ondeugend. Waar heb ik dit aan verdiend?

We zijn aangekomen bij de lingerieafdeling. Ze bekijkt de vele setjes en lijkt er lang over na te denken. Uiteindelijk haalt ze een mooie nep leren slip uit het rek. Ik ben helemaal in mijn nopjes en een nieuwe vlaag van warmte overspoelt me, als ik haar in gedachten in de gekozen slip voor me zie. Weer glimlacht ze naar me.

Nadat ze lange, zwarte kousen uit het schap heeft gepakt, loopt ze naar de leren broeken en rokken. Er zijn vele soorten en maten, maar ik weet dat Heleen een goede smaak heeft.

Het wordt een zwart leren broek. Yesss, denk ik bij mezelf. Uiteindelijk loopt ze naar de jassen en kiest een mooie 3/4 lange leren jas.

Mijn gedachten worden volledig in beslag genomen door dit alles. Dromerig loop ik achter haar aan richting het pashokje. Zo goed mogelijk probeer ik mijn erectie verborgen te houden bij het vooruitzicht om haar in de gekozen outfit te mogen zien. Eenmaal bij het pashokje aangekomen, draait ze zich abrupt naar me om.

Weer dat lachje… ‘Zo, slaaf.’ Haar stem klinkt opgewekt. Ze is vrolijk en ze straalt. Beeld ik het me nu in, of is ze opgewonden? Ze doet het gordijn van het pashokje open en gebaart me naar binnen te gaan. Huh. Wil ze dat ik erbij ben als ze het gaat passen?

Dan geeft ze mij alle kleding en duwt me naar binnen. We zijn niet voor haar wezen shoppen, maar voor mij! Als ik wil tegenpruttelen, kijkt ze me bijzonder dominant aan. Dit is de Meesteres die ik ken. Mijn opgewonden gevoel maakt plaats voor een gevoel waarin ik klein ben. Waarin ik het jongetje ben dat niets te zeggen heeft.

Ik weet wat me te wachten staat als ik niet gehoorzaam en ik besluit het pashokje te betreden. Ondanks deze vreemde wending, begint de opwinding toch weer op te borrelen.

Ja. Het vooruitzicht dat ik deze vrouwenkleding aan moet trekken, maakt me warm. Als ik het gordijn weer dicht wil schuiven, houdt Heleen me tegen. Het is duidelijk dat ze mee wil kijken.

Ik begin mijn kleding uit te trekken totdat ik volledig naakt ben. In deze openbare ruimte voel ik me niet alleen naakt, maar ook zeer kwetsbaar. Gelukkig staat mijn Heleen er zo voor dat niemand echt iets kan zien. Althans, dat hoop ik… Ik neem het slipje in mijn handen en ik kan voelen hoe zacht de stof is. Direct begin ik me af te vragen waarom dit stukje vrouwenondergoed zo duur is. Het is een mooi slipje, maar uit heel veel stof is het niet gemaakt. Ik besluit er niet langer bij stil te staan, waardoor ik weer tot het besef kom dat ik dit slipje aan moet trekken. Mijn gedachten zijn weer terug in de realiteit en met een warm gevoel van binnen stap ik in het slipje.

Ik trek het stukje ondergoed omhoog en hoe verder ik kom, hoe strakker het gaat zitten. Ik hoop vurig dat het niet gaat scheuren. Als het dan uiteindelijk om mijn edele delen zit, die de stof amper bedekt, haal ik opgelucht adem.

Laat een reactie achter

Minimum 4 characters

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.