Heleen schiet in de lach als ze de brandnetels ziet. Ze staan in de hoek van de tuin, waar Vince angstvallig om heen maait. Het is warm, heerlijk zomers weer. De zon staat hoog aan de hemel en ze geniet van het uitzicht, het water heeft een rustgevende werking op haar.

de brandnetel

Gekleed in een kort zwart leren rokje met top, haar hakken heeft ze uitgeschopt, kijkt ze vanaf de vlonder toe, hoe Vince heen en weer loopt om het gazonnetje te maaien. Hij moest de tepelklemmen van haar dragen, in dit geval was het straf. Hij was iets vergeten en dit vond ze wel passend. “Waarom lach je”, vraagt Vince als hij na een half uurtje klaar is. “Ik denk dat ik het echt niet weer vergeet Heleen, mijn tepels beginnen al aardig te branden”. Ze komt overeind uit haar stoel en loopt naar hem toe. Zachtjes knijpt ze de klemmen nog wat aan, wat een gesmoord gemompel bij hem teweegbrengt. Hij kijkt in een lachend gezicht. “We laten ze nog even zitten, ik wil er zeker van zijn dat je niet weer iets vergeet. Zie je die brandnetels daar?” Hij kijkt naar de hoek van de tuin en knikt bevestigend. “Ja, die moeten we weghalen, daar moet ik steeds omheen, heel vervelend”. Weer schiet ze in de lach, “ja, die haal jij nu weg!” Onthutst draait hij zijn gezicht naar haar toe, stotterend “hoe bedoel je, toch niet zonder handschoenen?” Een rood aangelopen gezicht staart haar aan. “Ik vind die dingen eng, ze branden en prikken”.

“Ja, dat weet ik, daarom ga je ze nu plukken en brengt het bosje hier. Ik wil een mooie grote bos, vooral die brandnetels met een dikke steel en veel blaadjes. Inderdaad zonder handschoenen!”. Het zweet breekt hem uit, ineens is hij zijn tepelklemmen helemaal vergeten en loopt aarzelend richting brandnetels. Kijkt even achterom, in de hoop dat ze het niet meent, dat ze een grapje maakt. Aan haar gezicht ziet hij dat ze het wel degelijk meent. Heel voorzichtig probeert hij ze te plukken, maar trekt zijn hand in een reactie weer terug. Weifelend steekt hij zijn hand weer tussen de brandnetels, klemt de steel vast en trekt hard om hem vervolgens snel achter hem in het gras te laten vallen. Hij voelt de jeuk al opkomen en de rode blaasjes verspreiden zich over zijn hand en pols, terwijl hij stug doorgaat met plukken.

“Dit is een mooie bos geworden Vince! Ik ben echt trots op je! Nu mag je je T-shirt uittrekken en lekker tegen de pergola gaan staan”. Heleen loopt naar het schuurtje en pakt een stuk touw en latex handschoenen. Haar rokje verruilt ze voor haar lakjas, waarvan ze weet dat het hem opwindt.

Ze bindt zijn handen boven zijn hoofd vast aan de balk en aait zachtjes over zijn bezwete gezicht. Maakt de riem van zijn korte broek los en laat die half op zijn knieën hangen. “Wat is dit nu Vince? Winden die brandnetels je toch op?” Lachend kijkt ze naar zijn penis die fier rechtop staat. Beschroomd slaat hij zijn ogen neer, terwijl Heleen haar latex handschoentjes aantrekt. Ze pakt de brandnetel met dikke steel en laat deze over zijn harde penis gaan. Hij wordt nog harder en er vormen zich mooie rode blaasjes. Pretlichtjes in haar ogen dwingen hem om haar aan te kijken, terwijl ze zijn voorhuid naar achter beweegt. Zachtjes slaat ze de brandnetel tegen zijn glimmende eikel en laat het naar zijn ballen glijden.

Zweetdruppels parelen over zijn met pijn en lust vertrokken gezicht. Ze pakt nog een paar brandnetels en laat deze over zijn tepels gaan. De huid wordt steeds roder en het gekreun van Vince harder. Lichtelijk verbaast over zijn reactie, zijn geilheid, begint ze hem langzaam af te trekken. Nog geen 20 seconden is ze bezig wanneer hij schokkend, naar adem happend klaarkomt.

Minimum 4 characters

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.