Zijn ogen staan blij verrast, een siddering van opwinding trekt door zijn lijf als hij de keuken binnenstapt. Stil blijft hij in de deuropening staan, nonchalant tegen de deurpost leunend, haar van top tot teen in zich opnemen. Haar ogen stralen, een aarzeling om dit te doen is verdwenen op het moment dat ze zijn geile bewonderende blik zag.

 

Ze staat op ongeveer 5 meter van hem, haar hoge hakken maken haar in nylons gestoken benen nog langer, haar leren rok komt tot boven haar knieën. De witte zijden blouse glimt door het schaarse licht, de zwartlederen strik kleed het geheel af. Elegante zwart lerenhandschoenen houden een bamboestok vast, die rusteloos in haar handen tikt. Het vertrek geurt naar bloemige houtachtige muskus, dat wordt verspreid door de kaarsen die op tafel staan. Ze wijst naar de stoel die ze midden in de ruimte had gezet, langzaam komt hij in beweging en neemt plaats in de aangewezen stoel. Hij zit nu met de rug naar haar toe en hoort iets rinkelen, een poging om zijn hoofd om te draaien belet ze door het bamboestokje tegen zijn wang aan te leggen. Gedwee draait hij zijn gezicht weer. Ze pakt de zwart leren handboeien die aan elkaar vastzitten door kort kettinkje en gebied hem zijn handen op zijn rug te plaatsen.

Haar hakken tikken op de marmeren vloer als ze voor hem komt staan. Het glimlachje om haar mond verraadt haar plezier. Traag knoopt ze al zijn knoopjes van zijn blouse los, hem diep in de ogen aankijkend. Ze plaagt hem met zoenen in zijn nek en mond terwijl ze plaatsneemt op zijn schoot. Haar leren handschoenen gaan over zijn gezicht en duwen zijn hoofd lichtjes achterover terwijl ze met haar tong langs zijn hals gaat. Haar vingers zoeken zijn tepels en lichtjes laat ze deze tussen haar vingers rollen. Zo nu en dan knijpt ze er venijnig in. Onder haar voelt ze zijn erectie bewegen. Rustig komt ze overeind en maakt riem, knoop en de rits los van zijn broek. Ze gebiedt hem om met zijn heupen omhoog te komen, waarna ze zijn broek op zijn knieën trekt. Een bevrijde erectie begroet haar zwiepend.

Lachend buigt ze over hem heen om hem te kussen, zijn erectie tegen haar rok voelend. Een diepe kreun ontsnapt aan zijn lippen, wanneer hij zijn hoofd in zijn nek gooit. Z’n heupen omhoog duwend, om het leer maar te voelen. Met haar rechterhand trekt ze hem loom af, zich bewust van haar leren handschoenen. De andere beweegt over zijn mond, zo nu en dan een vinger naar binnen duwend. Zijn lichaam begint te trillen, ze voelt dat hij bijna komt. Abrupt stopt ze met trekken en gaat voor hem staan. Zijn ogen zien haar wazig aan, verward dat ze niet doorgaat. Hij was er bijna.

Ze pakt de tepelklemmen van het aanrecht en plaatst deze in een handomdraai op zijn al gevoelige tepels. Ze ziet zijn erectie nog harder worden en een glimlach kan ze niet onderdrukken. Met het bamboestokje tikt ze zachtjes tegen zijn stijve lid. Haar hakken tikken op de vloer, als ze achter hem plaats neemt. Ze trekt zijn hoofd achterover, tegen haar rok en blouse aan en gaat door met het tikken tegen zijn erectie maar neemt nu zijn tepels ook mee. Stilzitten gaat niet meer, hij duwt zijn heupen omhoog elke keer als hij het bamboestokje verwacht. Haar smekend, of hij nu eindelijk klaar mag komen. Elke keer als hij het vraagt stopt ze en laat hem even afkoelen, om vervolgens weer door te gaan. De zweetdruppels parelen over zijn gezicht als hij haar smekend vanuit zijn tenen vraagt of hij alsjeblieft mag komen. Nu kan ze het niet meer weigeren, zijn smeekbede is zo intens dat ze het bevestigd. Haar woorden komen nog niet over haar lippen of hij komt explosief en kreunend klaar.

Ze neemt plaats op zijn ontblote bovenbenen en aait teder zijn gezicht. Zijn ogen zijn gesloten, terwijl hij haar lippen zoekt. Ze beantwoord zijn hartstochtelijke kus om vervolgens lekker tegen hem aan te kruipen. Mompelend hoort ze hem zeggen dat hij vaker zo thuis wil komen, dat het een heerlijke verrassing is.

Liefs Zara

Laat een reactie achter

Minimum 4 characters

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.