Grensverleggend boek “Heleen”

Zinderende erotiek tijdens de donkere dagen en hete zomers!

Zara van Amstel heeft haar stoute schoenen aangetrokken en een grensverleggend, taboe doorbrekend boek geschreven. Zara is een pseudoniem van een Nederlandse fotograaf.

Het boek getiteld: “Heleen”, rekent af met de ideologie dat de man leidinggevend dient te zijn. Zara van Amstel wil duidelijk maken dat het seksleven in een (lange) relatie spannend, opwindend en vernieuwend kan zijn. Ze doorbreekt de sleur door het avontuur te zoeken in een wereld die nog onbekend voor haar is.

“Wie Durft?”

1 Je reactie

  • hann
    Geplaatst
    26 februari 2019
    12:56 pm 0Likes

    In 1 lange avond/nacht uitgelezen. Zoveel liefde, respect, passie,grensverleggend, iedere x een beetje verder. En ook humor. Wat een heerlijk mens “Zara”. Zit je in de sleur nog voor je op de helft van de sleur bent, ben je er al uit. Niets is te gek. Zolang je het er samen mee eens bent😘😘

Laat een reactie achter

Minimum 4 characters

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.